2 reacties op “Mijn eerste vlog?

 1. Beste Kevin,
  Ik heb een Salore 700 gekocht. Nou vroeg ik mij af of je met deze action cam ook continu kunt filmen b.v 1 of 2 uur aan een stuk.
  Groetjes,

  • Hoi Sjaak,

   leuk dat je ook een Salora ACE 700 hebt! Heb je er al iets moois mee gefilmd?

   Zover ik weet stopt de camera automatisch na 25 minuten met filmen. Wil je langer filmen dan zou je de ‘driving mode’ kunnen activeren. De camera blijft dan net zo lang filmen als de batterij het toelaat, maar een nadeel is wel dat de video wordt opgeknipt in losse bestanden van 2 minuten film. Als je 1 uur filmt dan heb je dus 30 videobestanden. Bij het bewerken kan je dat wel weer aan elkaar plakken tot 1 video.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *