Laat die Wet Hot American Summer maar komen!

De zomervakantie is de tijd van de zomerkampen. Schoolkamp, scoutingkamp, sportkamp, ze komen allemaal weer voorbij. Dit jaar kunnen we daar ook weer het Netflixkamp aan toevoegen met de titel “Wet Hot American Summer: Ten Years Later”.

Voor wie geen idee heeft waar het over gaat (en bovenstaande trailer niet heeft bekeken) een korte uitleg. Wet Hot American Summer is een Netflix-serie over een typisch Amerikaans zomerkamp in de jaren 80, gebaseerd op de gelijknamige film uit 2001. Het is een comedy gevuld met hele droge humor, bekende acteurs en een flinterdun verhaallijntje. In het eerste seizoen, met de subtitel First Day of Camp, speelde de serie zich weer af op een kampterrein en speelde dezelfde acteurs als in de film. De grap is dat de acteurs natuurlijk ouder zijn geworden, maar dat ze dezelfde personages spelen als in de film (dus 20 jaar jonger).

Op 4 augustus verschijnt het tweede seizoen op Netflix en dan draait het om een re√ľnie van het zomerkamp, maar dat had je waarschijnlijk al gezien in bovenstaande trailer. Markeer 4 augustus met een grote rode stift in je agenda, of met een opvallend gekleurd blokje in je Google Calendar, en zorg dat je dat weekend vrij hebt om je helemaal het schompes te binge-lachen.

Pin It

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *